Kincses Györgyi


Tanácsadó szakpszichológus, szexuálpszichológus, relaxációs terapeuta

1992-ben fizika-technika szakos középiskolai tanárként végeztem Debrecenben, a Kossuth Lajos Tudományegyetemen. Már akkor nagyon érdekelt a pszichológia, szakdolgozatomat is ebben a témában írtam. Majd a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, személyiség- és klinikai pszichológia specializációval megszereztem pszichológusi diplomámat. Utána az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán folytattam tanulmányaimat, és tanácsadó szakpszichológusi diplomát kaptam, krízis tanácsadás specializációval. Szakmai ismereteim bővítése érdekében szexuálpszichológusi képzést, NLP practitioner, TA tanfolyamot, autogén training módszer specifikus képzést és trénerképzőt is végeztem. A Magyar Pszichológiai és a Magyar Szexológiai Társaságnak is tagja vagyok.

Fordulj hozzám bizalommal, ha szexuális és párkapcsolati gondokkal küzdesz. Foglalkozom férfi és női szexuális funkciózavarok okainak feltárásával és kezelésével. Ezen kívül segítséget tudok nyújtani álláskereséssel, pályaválasztással és módosítással, karrier tanácsadással kapcsolatos problémáid rendezéséhez. Az autogén tréning módszerét is megtanulhatod velem.

Abban tudok segíteni, hogy megtaláld az egyensúlyt a magánélet és a munka között, így kiegyensúlyozott, harmonikus életet élhess.

„Ha azt teszed, amit eddig, csak azt éred el, amit eddig.” (Anthony Robbins)

 

 

Sarkadi Bálint


Pszichológus, szexológus tanácsadó

Már a gimnáziumi évek alatt is az érdeklődésem középpontjában az emberek érzelmeinek és viselkedésének a tanulmányozása állt. Ekkor tájt kezdtem el komolyabban foglalkozni a pszichológiával. Az egyetemi évek során a pszichológián belül a párkapcsolatok pszichológiája és a szexuálpszichológia keltette fel leginkább az érdeklődésemet.

A szexuálpszichológián belül a különleges szexuális beállítódóttságok, a szexualitás kiteljesedése, az igények egymáshoz közelítése valamint a párkapcsolati problémák azok a területek amikkel kiemelten foglalkozom.

Modern és nyitott hozzáállásommal szeretném segíteni azokat, akiknek, problémájuk van a párkapcsolatukban vagy a szexualitásuk terén.

Az Intimtanácsadás tagjaként célom a magyarországi szexuális kultúra fejlesztése.

Adj egy esélyt a változtatásra!

Fordulj hozzám bizalommal!

„A szerelemben nincs nyugalom, mert az, amit elértünk, csak egy újabb kiindulópont ahhoz, hogy még többre vágyódjunk.” (Marcel Proust)